Preloader Gelato Freddo
Gelato Freddo

Po recepturi sicilijanskih i kalabrezijskih majstora u našoj radionici, pravimo svakodnevno pravi italijanski sladoled od najkvalitetnijih, prirodnih sirovina sa Sicilije i Kalabrije, kao i torte i kolače.

Kada jednom zakoračite u svet nestvarnih, prirodnih boja i ukusa zasigurno će vas osvojiti taj mali kutak Italije satkan od ljubavi dvoje ljudi jedno prema drugom, porodici, tradiciji i kulturi koja vekovima opčinjava čovečanstvo.

Galaterija i poslastičarnica Gelatto Freddo donosi kompletan artistički i vizionarski duh Italije, koristeći isključivo prorodne sirovine iz Italije, gmo free, bez glutena, bez veštačkih boja i aditiva.

Uz ove sirovine vrhunskog kvaliteta, koristimo u našoj radionici isključivo sveže proizvode voća i organskog mleka. Pravljenje autentičnog italijanskog sladoleda (gelata) jeste umetnost, koja sa puno posvećenosti, strasti i truda donosi vrhunski doživljaj ukusa i uživanja u poslasticama koje su pravljene po autentičnoj recepturi italijanskih majstora.

Tu smo, u želji da naša deca i mi nastavimo, oplemenimo i sačuvamo tradiciju korišćenja najboljeg što priroda može da pruži i prirodu sačuvamo.